“Met de kennis die we in huis hebben, kunnen we echt wat betekenen voor bewoners en cliënten. Ook voor hen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.”

Welkom bij Zorggroep Crabbehoff

JohanGroenPZCZorggroep Crabbehoff staat klaar voor alle mensen uit Dordrecht die op zoek zijn naar diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

 Zoekt u een woning in een beschermde woonomgeving? Een vertrouwd verpleeghuis? Hulp bij u thuis of eerstelijns-gezondheidszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of dagbehandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen u met hart en ziel. Respectvol en professioneel. Met oog voor  eigen regie en zelfstandigheid van de zorgvrager.

 Zorg en dienstverlening vanuit de menselijke maat: dat is wat wij bieden. Bij u thuis, in ons verpleeghuis, in ons behandelcentrum en in onze woon-zorgcentra.

Wil je werken bij een organisatie die leert van haar bewoners, familieleden, vrienden, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers, laat het weten!

U bent welkom !

Johan Groen,
 Directeur
bestuurder Protestantse Zorggroep Crabbehoff

Onze Missie

We maken het verschil door een zinvolle relatie centraal te stellen in ons denken, doen en omgaan met elkaar.

Specialisaties

Zorggroep Crabbehoff heeft zich gespecialiseerd in zorg, begeleiding en behandeling van cliënten met chronische ziekten.

Zingeving

Zorggroep Crabbehoff wil dat haar cliënten in zo groot mogelijke vrijheid en zelfstandigheid leven. Zingeving is het centrale thema.

Wij werken mantelzorgvriendelijk

22 juni, 2017   Wij werken mantelzorgvriendelijk. Op 19 juni jl. kreeg PZC de landelijke erkenning “Wij werken mantelzorgvriendelijk” uitgereikt. PZC heeft deze erkenning ontvangen omdat wij aandacht hebben voor het thema werk en mantelzorg.  Een op de vijf medewerkers is mantelzorger. In de zorg is dat zelfs één op de vier. Mantelzorgers combineren werk met zorg voor […]

Team Zorggroep Crabbehoff beklimt de Mont Ventoux tegen MS

12 juni, 2017 Persbericht Op maandag 5 juni 2017 bedwong een team van Zorggroep Crabbehoff de top van de Mont Ventoux. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS en om meer aandacht te vragen voor deze ziekte. Het relatief kleine team, 9 personen, haalde met deze monsterrit € 15.927,= op. Hiermee is […]

Ellen de Kort, verzorgende Dubbelmonde wint Grada 2017

18 mei, 2017 Ellen de Kort, verzorgende Dubbelmonde wint De Grada 2017 Afgelopen vrijdag 12 mei, op de dag van de verzorging, is De Grada 2017 uitgereikt aan Ellen de Kort. De Grada wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan een medewerker die het toonbeeld is van positief denken en handelen. Medewerkers worden voorgedragen door leidinggevenden, collega’s of bewoners/cliënten. […]