“Met de kennis die we in huis hebben, kunnen we echt wat betekenen voor bewoners en cliënten. Ook voor hen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.”

Welkom bij Zorggroep Crabbehoff

JohanGroenPZCZorggroep Crabbehoff staat klaar voor alle mensen uit Dordrecht die op zoek zijn naar diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Zoekt u een woning in een beschermde woonomgeving? Een vertrouwd verpleeghuis? Hulp bij u thuis of eerstelijns-gezondheidszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of dagbehandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen u met hart en ziel. Respectvol en professioneel. Met oog voor  eigen regie en zelfstandigheid van de zorgvrager. Zorg en dienstverlening vanuit de menselijke maat: dat is wat wij bieden. Bij u thuis, in ons verpleeghuis, in ons behandelcentrum en in onze woon-zorgcentra.

Wil je werken bij een organisatie die leert van haar bewoners, familieleden, vrienden, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers, laat het weten!

U bent welkom !

Johan Groen, Directeur
bestuurder Protestantse Zorggroep Crabbehoff

Onze Missie

We maken het verschil door een zinvolle relatie centraal te stellen in ons denken, doen en omgaan met elkaar.

Specialisaties

Zorggroep Crabbehoff heeft zich gespecialiseerd in zorg, begeleiding en behandeling van cliënten met chronische ziekten.

Zingeving

Zorggroep Crabbehoff wil dat haar cliënten in zo groot mogelijke vrijheid en zelfstandigheid leven. Zingeving is het centrale thema.

Projectenkrant 2019

2 januari, 2019 Samen kwaliteit opnieuw uitvinden! Het afgelopen jaar is alles op alles gezet om de kwaliteit centraal te stellen in ons denken en doen. Het landelijke kwaliteitskader en het uitzicht op meer uitvoerende medewerkers hebben ons gestimuleerd om te ontwikkelen, te focussen en resultaten te behalen. Met de jaarlijkse verschijnende projectenkrant doen wij verslag van initiatieven […]

Vrijwilligers in beeld

18 december, 2018   Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag 2018 – jaarlijks op 7 december – worden landelijk vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Zorggroep Crabbehoff zette de ruim 300 vrijwilligers in het zonnetje door ze te bedanken en te huldigen tijdens een tweetal gezellige bijeenkomsten. Bij woonzorgcentrum Dubbelmonde op 6 december en […]

Aan het werk in het verpleeghuis

15 november, 2018 Aan het werk in het verpleeghuis   In de verhalenbundel ‘Aan het werk in het verpleeghuis’ vertellen zorgmedewerkers en cliënten wat zij merken van de ingezette middelen voor de invoering van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. De publicatie is een initiatief van ActiZ, organisatie van zorgondernemers. Vanuit Zorggroep Crabbehoff komt Lianne van Herpen, teamleider en verpleegkundige op […]