“Met de kennis die we in huis hebben, kunnen we echt wat betekenen voor bewoners en cliënten. Ook voor hen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.”

Welkom bij Zorggroep Crabbehoff

JohanGroenPZCZorggroep Crabbehoff staat klaar voor alle mensen uit Dordrecht die op zoek zijn naar diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

 Zoekt u een woning in een beschermde woonomgeving? Een vertrouwd verpleeghuis? Hulp bij u thuis of eerstelijns-gezondheidszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie of dagbehandeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 Onze medewerkers en vrijwilligers ondersteunen u met hart en ziel. Respectvol en professioneel. Met oog voor  eigen regie en zelfstandigheid van de zorgvrager.

 Zorg en dienstverlening vanuit de menselijke maat: dat is wat wij bieden. Bij u thuis, in ons verpleeghuis, in ons behandelcentrum en in onze woon-zorgcentra.

Wil je werken bij een organisatie die leert van haar bewoners, familieleden, vrienden, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers, laat het weten!

U bent welkom !

Johan Groen,
 Directeur
bestuurder Protestantse Zorggroep Crabbehoff

Onze Missie

We maken het verschil door een zinvolle relatie centraal te stellen in ons denken, doen en omgaan met elkaar.

Specialisaties

Zorggroep Crabbehoff heeft zich gespecialiseerd in zorg, begeleiding en behandeling van cliënten met chronische ziekten.

Zingeving

Zorggroep Crabbehoff wil dat haar cliënten in zo groot mogelijke vrijheid en zelfstandigheid leven. Zingeving is het centrale thema.

Projectenkrant 2018

17 januari, 2018 Projectenkrant 2018 Vooruitblikken en laten zien waar het geld in de zorg aan besteed wordt. Vervolgens verantwoorden wat we als Zorggroep Crabbehoff hebben gedaan in 2017. In de jaarlijkse projectenkrant wordt verslag gedaan van projecten en vernieuwde initiatieven gericht op verbeteren van de levenskwaliteit van onze cliënten. De projectenkrant verschijnt als papieren versie, maar ook digitaal. […]

Fototentoonstelling

15 januari, 2018 “Kijk hier woon en werk ik”   “Kijk hier woon en werk ik”  Fototentoonstelling in Crabbehoff Plaza. Portretten en verhalen van bewoners en medewerkers. In Crabbehoff Plaza en de entree bij de hoofdingang. Opening: dinsdag 16 januari 2018 om 16:00 uur. Meer nieuws← Projectenkrant 2018Quilt voor ‘Waardig afscheid nemen’ →

Quilt voor ‘Waardig afscheid nemen’

15 januari, 2018 Quilt voor ‘Waardig afscheid nemen’   Kunstenares Ief van der Zon heeft een prachtige Quilt ontworpen en uitgevoerd voor onze zorggroep. Bijna een jaar lang heeft zij hieraan gewerkt. Ief van der Zon was gevraagd deze Quilt te ontwerpen in het kader van het project ‘Waardig afscheid nemen’. Bij een overlijden van een bewoner kan […]