Vrijwilligerswerk in de zorg… graag!

Vrijwilligers geven kleur aan de dag – Op alle locaties van Zorggroep Crabbehoff dragen in totaal zo’n 300 vrijwilligers dag in dag uit bij aan het welzijn van onze bewoners. Zorggroep Crabbehoff is trots op haar vele vrijwilligers en beseft dat juist de vrijwilligers kleur geven aan het leven van onze bewoners.

Vrijwilligerswerk in ons verpleeghuis of in één van onze zorgcentra loopt uiteen van het helpen organiseren van activiteiten tot het geven van aandacht door samen met een bewoner een wandeling te maken of een kopje koffie te drinken. Wandelen met bewoners, helpen bij de maaltijden in de huiskamers, bewoners bezoeken, muziek maken met en voor bewoners, kerkdiensten bijwonen met bewoners, de rolstoelbus besturen bij uitstapjes en/of restaurantmedewerker: vrijwilligerswerk is veelzijdig en dankbaar werk.

Nieuwe vrijwilligers welkom!


Betrokken, vrolijke, serieuze, muzikale of sportieve vrijwilligers zijn altijd van harte welkom. Laat onze vrijwilligerscoördinator weten waar uw kwaliteiten liggen en waar uw belangstelling naar uitgaat. Dan zorgt zij voor een goede match. Als vrijwilliger kunt u rekenen op begeleiding, ondersteuning en zo nodig ook training. Alle afspraken leggen we vast in een vrijwilligersovereenkomst. Onze vrijwilligerscoördinator vertelt er graag meer over.

Vacatures: vrijwilligers

De volgende vacatures zijn beschikbaar:

Contact

Vrijwilligerscoördinator – Jasja van der Voorden
T: (078) 652 88 88
E: vrijwilliger@crabbehoff.nl