“Zorgen gaat niet in de eerste plaats om wat je doet, maar om wie je bent.”

Werken bij Zorggroep Crabbehoff

Bij Zorggroep Crabbehoff werken zo’n 680 betaalde krachten en circa 300 vrijwilligers dag in dag uit aan hetzelfde doel: de best mogelijke zorg en dienstverlening bieden aan bewoners en cliënten. Dat is geen makkelijk, maar wel dankbaar en zeer interessant werk.

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van actuele vacatures bij Zorggroep Crabbehoff. Bij iedere vacature staat voor welke locatie de vacature geldt, wie de contactpersoon is en hoe je kunt reageren.
Om snel de door jou gezochte vacature te vinden, onderscheiden wij binnen de Zorggroep vijf vacaturegroepen: zorg, revalidatie en behandeling, facilitair, werken/leren en overige. Daarnaast is Zorggroep Crabbehoff ook altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Contact

Heb je vragen over werken bij Zorggroep Crabbehoff of specifiek over een vacature?
Je kunt hiervoor contact opnemen met:

T: (078) 652 88 00
E: personeel@zorggroepcrabbehoff.nl

Vacatures

Bij Zorggroep Crabbehoff werken zo’n 700 betaalde krachten en circa 300 vrijwilligers dag in dag uit aan hetzelfde doel: de best mogelijke zorg en dienstverlening bieden.

Vrijwilligers

Vrijwilligers geven kleur aan de dag – Zorggroep Crabbehoff is trots op haar vele vrijwilligers en beseft dat juist de vrijwilligers kleur geven aan het leven van onze bewoners.

Opleiden

In ons verpleeghuis en behandelcentrum Crabbehoff en onze woon-zorgcentra Dubbelmonde en het wooncomplex Henri Polakhof kun je werken aan je toekomst, maar ook zorgen voor onze bewoners.