PedicureUiterlijke verzorging

Er mooi en goed verzorgd uit willen zien, is voor alle leeftijden. Het kapsel staat met stip op één als antwoord op de vraag wat ouderen het belangrijkste vinden aan uiterlijke verzorging. Dan komt het goed uit dat onze woonzorgcentra een kapsalon in huis hebben.

Woon-zorgcentrum Dubbelmonde heeft daarnaast ook nog een schoonheidssalon en pedicurepraktijkruimte. Op locatie Crabbehoff komt de pedicure op afspraak aan huis. In wooncomplex Henri Polakhof kunt u gebruik maken van de wellness-ruimte.

Vindt u aandacht voor uiterlijke verzorging zoals mooi verzorgde wenkbrauwen, een gezicht zonder ontsierende haartjes en een goed verzorgde huid belangrijk? Dan zorgt de schoonheidsspecialiste die bij u thuis komt, dat u tevreden in de spiegel kunt kijken.

Pedicure
Uw voeten zijn de steun en toeverlaat van uw lichaam en verdienen goede verzorging. Wanneer u zelf niet zo makkelijk uw teennagels meer kunt kunnen knippen of last heeft van voetproblemen zoals likdoorns of een ingegroeide nagel, is een professionele voetverzorging en pedicure behandeling een weldaad. Ook uw diabetische en reumatische voeten zijn bij een daarvoor gediplomeerde pedicure in goede handen.

Pedicure aan huis – Locatie Crabbehoff
De pedicure komt bij u aan huis. U kunt de pedicures rechtstreeks bellen of mailen voor een afspraak. Hieronder vind u de contactgegevens.

Pedicurepraktijk De zonnige voet – Locatie Dubbelmonde
De pedicures behandelen in de praktijkruimte op de begane grond van Dubbelmonde. Voor het maken van een afspraak belt u hen rechtstreeks. Hieronder vind u de contactgegevens.

Kapsalons

Goed gekapt en er verzorgd uitzien – Dames en heren zijn van harte welkom in de binnendoor bereikbare senioren kapsalons van Gerard Wanrooy in de locatie Crabbehoff en Dubbelmonde.

Openingstijden kapsalon Crabbehoff
Dinsdagochtend 9.00 uur tot 13.00 uur.
Donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is de kapsalon gesloten.

Openingstijden kapsalon Dubbelmonde
Woensdag van 8.30 uur tot 16.30 uur.
Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is de kapsalon gesloten.
Donderdagochtend en vrijdagochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Schoonheidsspecialiste aan huis

Locatie Crabbehoff – Wat biedt de schoonheidsspecialiste? Wenkbrauwen kunnen worden geëpileerd en op de door u gewenste kleur gebracht door ze te verven. Ontsierende haartjes in het gezicht worden verwijderd door middel van harsen of epileren. Ook een gezichtsmassage met een bij uw huid passende crème behoort tot de mogelijkheden.

Pedicure

Pedicure aan huis – Locatie Crabbehoff

Lilian Biesheuvel
T: (06) 447 021 41
biesheuvel.h@kpnmail.nl

Denise Alting Siberg
T: (06) 245 768 71
voetverzorging.denise@gmail.com

Pedicurepraktijk De zonnige voet – Locatie Dubbelmonde

Ineke van Rossum
T: (06) 128 749 78

Jeanet Hardenbol
T: (06) 190 062 69

Uiterlijke verzorging

Kapsalon

Kapsalon Crabbehoff
Een afspraak maken kan tijdens openingsuren.
T: (078) 652 88 88

Kapsalon Dubbelmonde
Een afspraak maken kan tijdens openingsuren.
T: (078) 616 22 22

Schoonheidsspecialiste aan huis

Voet- en Huidverzorging Denise
Voor een afspraak neemt u contact op met Voet- en Huidverzorging Denise.

Denise Alting Siberg
T: 06 245 768 71