WassenWas- en strijkservice

Wilt u de was uitbesteden of is degene die normaal de was voor u verzorgd door vakantie of ziekte even niet in staat om u te helpen? Dan is één van de onderstaande de was- en strijkservices een prima oplossing.

Wassalon Joke Wassalon Joke haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed – op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip – bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken.

Stomerij De Stoomshop Stomerij De Stoomshop haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed – op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip – bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken.

Stomerij&Wasserij Drechtsteden Stomerij&Wasserij Drechtsteden haalt het door u voorgesorteerde witte of bonte wasgoed – op een vooraf met u afgesproken dag en tijdstip – bij u thuis op. Uw was wordt niet vermengd met was van anderen. Kleding en linnengoed hoeven dan ook niet gemerkt te worden. Uw wasgoed wordt op professionele wijze gewassen, gedroogd en gevouwen en, wanneer u dat heeft aangegeven, gestreken.

Download de folder faciliteiten voor meer informatie en prijzen

Eten en drinken

Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Winkelfaciliteiten

Het winkeltje in woonzorgcentrum Dubbelmonde biedt een basisassortiment voeding. Daarnaast is er een kaasbus en een rijdende supermarkt.