TechnischeDienst

Service en faciliteiten

Als het nodig is, regelen we het graag voor u – Ons veelzijdig aanbod van servicediensten veraangenamen het dagelijks leven. Voor u als bewoner of huurder is het goed om te weten dat we tijdelijk of permanent ondersteuning kunnen bieden op het terrein van wonen, zorg en welzijn. In onze servicedienstengids vindt u alle informatie over diensten zoals maaltijdservice, winkelfaciliteiten, klussendienstadministratieve en huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke verzorging.

Waardig afscheid nemen
In de zorg rondom het levenseinde, afscheid en verlies, kunnen de geestelijk verzorgers een ondersteunende rol vervullen. Het leiden van een uitvaartdienst of het verzorgen van een onderdeel daarvan, behoort tot de mogelijkheden. Zorggroep Crabbehoff werkt samen met Klink uitvaartverzorging.

WiFi
Binnen Zorggroep Crabbehoff kunt u gebruik maken van het WiFi netwerk. Selecteer het SPZC-GUEST netwerk op uw device. Op de locaties in de wijk Crabbehof logt u in met ‘crabbehoff’ en in de wijk Dubbeldam logt u in met ‘dubbelmonde’. Vervolgens voert u voor beide logins het wachtwoord ‘zorggroep’ in.

 

Contact

Huishouding – Jella Wehrmann

T: (078) 652 88 88
E: j.wehrman@crabbehoff.nl

Facilitaire Services – Rob Rutkowski

T: (078) 652 87 50
E: r.rutkowski@crabbehoff.nl

Logistiek – Richard Stuij

T: (078) 652 88 88
E: r.stuij@crabbehoff.nl

Receptie
De receptionistes binnen de zorggroep staan de gehele dag voor u klaar. Zij weten de weg in de huizen en helpen u met uw vragen.

T: (078) 652 88 88 (locatie Crabbehoff) of (078) 616 22 22 (locatie Dubbelmonde).
E: receptie.crabbehoff@crabbehoff.nl of receptie.dubbelmonde@crabbehoff.nl