WinkeltjeWinkelfaciliteiten

Het winkeltje in woonzorgcentrum Dubbelmonde biedt een basisassortiment waaronder brood, beleg, melk, koelverse magnetronmaaltijden, koffie en thee, frisdranken en snoepgoed. U vindt er een beperkt assortiment persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Maar ook felicitatiekaarten en kleine cadeautjes. Iets te vieren? Dan kunt u bij het winkeltje heerlijk gebak bestellen.

Het winkeltje is geopend
Dinsdag 10.00 uur tot 11.30 uur
Donderdag 10.00 uur tot 11.30 uur
Zaterdag 10.00 uur tot 11.30

De rijdende supermarkt
Versman Jac. Ooms bezorgt uw boodschappen meteen aan huis tot in de keuken. Zijn rijdende supermarkt heeft bijna alle producten die ook bij de gewone supermarkt in de schappen staan.

De rijdende supermarkt staat elke zaterdag voor de deur.

  • Om 12.30 uur bij de hoofdingang van Dubbelmonde.
  • Om 15.00 uur bij de entree van Henri Polakhof.

Kaas@home
Bij de kaasbus van Kaas@home kunt bij terecht voor een lekker stukje kaas, smeuïge (room)boter, diverse soorten eieren, versgebrande noten of kip- en vleesproducten.

Elke dinsdagochtend vanaf 10.00 uur staat de kaasbus bij de ingang van Dubbelmonde.

Eten en drinken

Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Facilitaire dienst

Een belangrijke factor binnen onze organisatie is onze Facilitaire Dienst. Deze levert diverse belangrijke ondersteunende diensten aan onze bewoners.