Incidentele dagbesteding

sjoelen Jaap GrinwisExtra hulp bij zorg – Zorggroep Crabbehoff biedt incidentele dagbesteding per dag of een dagdeel van maandag tot en met vrijdag.

Wat bieden wij?
Bent u partner van iemand die thuis grotendeels aangewezen is op uw zorg en aandacht of is iemand anders afhankelijk van uw dagelijkse aanwezigheid? Dagbesteding Crabbehoff biedt de mogelijkheid tijdelijk de zorg van u over te nemen en uw partner, familielid of naaste een leuke dag aan te bieden. Onze activiteiten bestaan uit: beweging, mogelijkheid tot fitness en geheugenspelen. Maar ook handwerken, klaverjassen, bordspelen e.d. behoren tot het aanbod. Wij kunnen inspelen op individuele wensen. Op de dagbesteding zijn professionals en vrijwilligers werkzaam.

Incidentele dagbesteding is mogelijk per dag óf dagdeel van maandag t/m vrijdag. Een dagdeel is van 9.30 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Over geld gesproken.
De kosten bedragen € 53,- per dagdeel of € 106,- per dag. Mocht gebruik worden gemaakt van de lunch dan betaalt u: € 4,50 voor een warme maaltijd of € 2,00 voor een broodmaaltijd. Meenemen van een eigen lunchpakket is ook mogelijk. Het kennismakingsgesprek is gratis.

Hoe meldt u zich aan?

Dagbesteding Crabbehoff
Groen van Prinstererweg 38
3317 SP Dordrecht

T: (078) 652 87 80 (Tussen 9.00 en 16.00 uur)
E: dagbehandeling.med@zorggroepcrabbehoff.nl

Eten en drinken

Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Uiterlijke verzorging

Er mooi en goed verzorgd uit willen zien, is voor alle leeftijden. Het kapsel staat met stip op één als antwoord op de vraag wat ouderen het belangrijkste vinden aan uiterlijke verzorging.

Dagbesteding

Het doel dat Zorggroep Crabbehoff voor ogen heeft is dat u als cliënt zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen, waarbij wij de mantelzorger ondersteunen bij de zorg door tijdelijk zorg uit handen te nemen.