Bewegingsagoog ballontennisFitness

Wanneer u bent uitbehandeld bij de fysiotherapeut, maar het belangrijk is om te blijven oefenen, kunt u gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten onderleiding van onze bewegingsagogen. Ook wijkbewoners kunnen van onze fitnessfaciliteiten gebruik maken door een 10 rittenkaart aan te schaffen. Het is helaas niet mogelijk om na de fitness te douchen.

Conditie opbouwen
Bewegingsagogen begeleiden u bij het opbouwen van uw conditie en bij het in stand houden of optimaliseren van uw bewegingsmogelijkheden. Dit alles in nauwe samenwerking met de fysiotherapeut.

Bij aanvang wordt een fitheidstest afgenomen om inzicht te krijgen in uw bewegende en conditionele mogelijkheden en belasting en belastbaarheid. Afhankelijk van het doel en de frequentie van het trainen, vindt na een aantal weken een evaluatiemoment plaats.

Afspraak maken

Door de persoonlijke begeleiding en de kleinschaligheid van onze fitnessruimte is het noodzakelijk dat u vooraf een afspraak maakt. Dit kan via de afdeling Fysiotherapie.

T: (078) 652 87 83 of
M: fysio@zorggroepcrabbehoff.nl

Uiterlijke verzorging

Er mooi en goed verzorgd uit willen zien, is voor alle leeftijden. Het kapsel staat met stip op één als antwoord op de vraag wat ouderen het belangrijkste vinden aan uiterlijke verzorging.

Activiteiten, Ontspanning en Ontmoeting

Zorggroep Crabbehoff biedt tal van activiteiten. Op iedere locatie zorgen activiteitenbegeleiders voor een gevarieerd aanbod.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is gericht op het voorkomen, genezen of verminderen van uw klachten. U kunt ook bij ons terecht voor herstelbehandelingen na een operatie of beroerte.