Activiteiten en Ontmoeting

Zorggroep Crabbehoff biedt tal van activiteiten op het gebied van ontspanning en ontmoeting voor bewoners van onze woon-zorgcentra, huurders van onze servicewoningen en zelfstandig wonende oudere wijkbewoners. Op iedere locatie zorgen activiteitenbegeleiders voor een gevarieerd aanbod dat bekend gemaakt wordt in de activiteitenkalender van Crabbehoff en Dubbelmonde. U vindt de activiteitenkalenders onderaan deze pagina.

De activiteitenruimte van Crabbehoff is het domein van de schildersclub en het breicafé. Regelmatig worden hier ook creatieve workshops georganiseerd. In de Crabbehoff Plaza organiseren we culturele, culinaire en muzikale activiteiten waaraan bewoners, bezoekers en medewerkers veel plezier beleven.

In het wooncomplex Henri Polakhof (locatie Crabbehoff) zijn bewoners elke doordeweekse middag welkom in de Hoeksteen. Om gezellig een kopje thee of koffie komen drinken, te handwerken, mee te doen aan een beweging- of gezelschapsspel of te zingen. Op woensdagmiddag kan iedereen, naast bovengenoemde activiteiten, ook komen kaarten, klaverjassen en jokeren.

In de Wellnessruimte (locatie Crabbehoff) kunt u gebruikmaken van de massage-relaxstoel. Gezicht- en handverzorging kan op afspraak op woensdagmorgen.

De activiteitenruimte van Dubbelmonde staat elke doordeweekse dag open voor de bewoners van het woon-zorgcentrum. Om een kopje koffie of thee te drinken of mee te doen aan één van de door de activiteitenbegeleiders georganiseerde activiteiten. Het gevarieerde aanbod wordt bekend gemaakt in de activiteitenkrant.

In de Biesboschzaal op de begane grond van woon-zorgcentrum Dubbelmonde, organiseren we winkeldagen, bingo, zangmiddagen, toneelvoorstellingen en gymnastiek voor senioren. Bewoners van onze servicewoningen en wijkbewoners kunnen tegen betaling gebruikmaken van dit aanbod.

Zaalverhuur

Het is mogelijk om zalen af te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of bijeenkomsten. Neem hiervoor contact op met de Teamleider Horeca. Bereikbaar via receptie.

Activiteitenkalender

Eten en drinken

Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Uiterlijke verzorging

Er mooi en goed verzorgd uit willen zien, is voor alle leeftijden. Het kapsel staat met stip op één als antwoord op de vraag wat ouderen het belangrijkste vinden aan uiterlijke verzorging.