“Samen eten is gezelliger.”

Servicediensten

Welzijn vinden we net zo belangrijk als goed wonen en goede zorg. In onze woon-zorgcentra organiseren we diverse activiteiten gericht op ontmoeting en ontspanning. Een groot aantal activiteiten en voorzieningen zoals de fitness, kapsalons en restaurants zijn ook toegankelijk voor huurders van onze serviceappartementen en andere wijkbewoners.

Professionele Service en Gemaksdiensten
Met ons veelzijdige aanbod van interne faciliteiten en eigen- of door derden geleverde service en gemaksdiensten, ondersteunen we cliënten en huurders bij het realiseren van basisvoorwaarden voor een gezond en prettig leven.

Heeft u in de toekomst hulp of zorg nodig?
Wanneer u dat wenst bieden we persoonsalarmering met opvolging, thuis- of verpleegkundige zorg en eerstelijnszorg zoals fysio- of ergotherapie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons dienstenaanbod? Onze coördinator servicediensten helpt u graag.

T: (06) 196 309 89

Activiteiten, Ontspanning en Ontmoeting

Zorggroep Crabbehoff biedt tal van activiteiten. Op iedere locatie zorgen activiteitenbegeleiders voor een gevarieerd aanbod.

Eten en drinken

Omdat genieten van een goed verzorgde maaltijd, een lekker kopje koffie of een feestelijk drankje ook bij goed wonen en leven hoort.

Uiterlijke verzorging

Er mooi en goed verzorgd uit willen zien, is voor alle leeftijden. Dan komt het goed uit dat onze woonzorgcentra een kapsalon in huis hebben.