Algemene informatie over onze zorg

Concert in BiesboschzaalOf u nu voor kortere of voor langere tijd in een van onze huizen verblijft, of u nu verzorging, verpleging, behandeling of thuiszorg wenst, bij Zorggroep Crabbehoff bent u welkom. Onze professionele medewerkers en goed ingevoerde vrijwilligers doen er alles aan om u te ondersteunen.

Met zorg die bij u past, comfortabele woonvoorzieningen en activiteiten waaraan u samen met anderen kunt deelnemen. Ook wijkbewoners zijn welkom in ons behandelcentrum met mogelijkheden voor dagbehandeling en dagbesteding, in onze restaurants en bij door ons georganiseerde activiteiten zoals de biljartclub.

Onze extra servicediensten zorgen ervoor dat iedereen genieten kan van de fijne dingen in het leven. Neem contact op met De Zorgwinkel als u ons nodig heeft.

Bereikbaarheid

De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.30 uur.

Groen van Prinstererweg 38
3317 SP Dordrecht

T: (078) 652 88 00
E: zorgwinkel@zorggroepcrabbehoff.nl

Kosten

Wat gaat u betalen voor de zorg die u nodig heeft? – Heel veel regels en vooral uw eigen situatie spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten voor de zorg die u nodig heeft. Wij helpen u graag.

Wonen en zorg

Wonen en Zorg op maat – De belangrijkste informatie over verschillende woonvormen, dienstverlening en serviceaanbod hebben we voor u op een rijtje gezet.