“Met de kennis die we in huis hebben, kunnen we echt wat betekenen voor bewoners en cliënten. Ook voor hen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen.”

De Zorgwinkel

Hét antwoord op al uw vragen over zorg – De Zorgwinkel is het loket voor alle zorg- en dienstverlening van Zorggroep Crabbehoff. Hier kunt u terecht voor informatie, advies, aanmelding en inschrijving met betrekking tot ons aanbod van wonen, zorg en welzijn.

De medewerkers van De Zorgwinkel zijn deskundig op het terrein van regelgeving en mogelijke zorgverlening, het aanvragen van bij u passende zorg en het indienen van de benodigde formulieren. Ze helpen u met het krijgen van een indicatie of herindicatie. Bent u op zoek naar een serviceappartement in de wijk Crabbehof of Dubbeldam? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Hoe maakt u gebruik van de diensten van De Zorgwinkel?
U kunt ons bellen, mailen of een bezoek brengen aan De Zorgwinkel.

Zorggroep Crabbehoff informatiefolders
Naast deze persoonlijke manieren van contact vindt u op onze website folders met informatie over de verschillende vormen van zorgverlening en het aanvragen daarvan. Folders die u op deze site direct kunt lezen of downloaden. Natuurlijk zijn de folders ook aan te vragen of op te halen bij De Zorgwinkel.

Veel informatie die u nodig heeft bij het aanvragen van zorg vindt u op de website van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Bereikbaarheid

De Zorgwinkel is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 20.30 uur.

Groen van Prinstererweg 38
3317 SP Dordrecht

T: (078) 652 88 00
E:  zorgwinkel@zorggroepcrabbehoff.nl

Algemene zorg informatie

Of u nu voor kortere of voor langere tijd in een van onze huizen verblijft, of u nu verzorging, verpleging, behandeling of thuiszorg wenst, bij Zorggroep Crabbehoff bent u welkom.

Zorgvraag

Voor bijna al onze woon- en zorgvormen heeft u een indicatie nodig. De medewerkers van De Zorgwinkel kunnen u helpen met het krijgen van een indicatie of herindicatie.

Verwijzers

Ook u als verwijzer helpen we graag als het gaat om hulp en passende zorg voor uw patiënten. De medewerkers weten exact, waar en welke plaats er beschikbaar is binnen de zorggroep.