Esther Booy en Mevr. Bos-Kwakernaat liftscäneErgotherapie

Heeft u een lichamelijke beperking en vindt u het lastig om zelfstandig thuis te functioneren? Onze ergotherapeuten leren cliënten om dagelijkse bezigheden zo praktisch mogelijk aan te pakken. Zoals problemen met de dagindeling, problemen met eten, met maaltijden bereiden of met zelfzorg: wassen, tandenpoetsen en aankleden.

Behandeling op maat
Zodra wij uw verwijzing hebben ontvangen, komt de ergotherapeut voor een eerste gesprek bij u thuis om uw situatie in kaart te brengen. Als duidelijk is welke dagelijkse activiteiten problemen geven, maakt de ergotherapeut een behandeling op maat, zodat u die activiteiten kunt oefenen. Ook als u een hulpmiddel of woningaanpassing nodig heeft, kan de ergotherapeut u begeleiden bij de aanvraag.

Verwijzing, kosten en vergoeding
Voor ergotherapie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.
Ergotherapie is doorgaans opgenomen in het basispakket van de ziektekostenverzekering. Check altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Hoe maakt u een afspraak?

Via De Zorgwinkel:

T: (078) 652 88 00 op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.
E: zorgwinkel@zorggroepcrabbehoff.nl

Specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in zorg, begeleiding en behandeling van cliënten met chronische ziekten zoals Multiple Sclerose (MS), Parkinson, Niet-Aangeboren Hersenletsels (NAH), revalidatie na een CVA en Langdurige Neuro-revalidatie.

Dagbehandeling

De Dagbehandeling van Behandelcentrum Crabbehoff is bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen met uitgebreide lichamelijke beperkingen in het dagelijks functioneren of volgt na revalidatie in het verpleeghuis.