wandelen met studentenDagbesteding

Extra hulp bij zorg – Zorggroep Crabbehoff heeft jaren ervaring met de begeleiding, ondersteuning en therapeutische behandeling van cliënten die thuis wonen. Het doel dat Zorggroep Crabbehoff voor ogen heeft is dat u als cliënt zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen, waarbij wij de mantelzorger ondersteunen bij de zorg door tijdelijk zorg uit handen te nemen.

Wat bieden wij?
Bent u partner van iemand die thuis grotendeels aangewezen is op uw zorg en aandacht of is iemand anders afhankelijk van uw dagelijkse aanwezigheid? Dagbesteding Crabbehoff biedt de mogelijkheid tijdelijk de zorg van u over te nemen en uw partner, familielid of naaste een leuke dag aan te bieden. Onze activiteiten bestaan uit: beweging, mogelijkheid tot fitness en geheugenspelen. Maar ook handwerken, klaverjassen, bordspelen e.d. behoren tot het aanbod. Wij kunnen inspelen op individuele wensen. Op de dagbesteding zijn professionals en vrijwilligers werkzaam.

Incidentele dagbesteding is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Per dag of per dagdeel van 9.30 uur tot 12.00 uur of van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Hoe maakt u een afspraak?

Dagbesteding Crabbehoff
Groen van Prinstererweg 38
3317 SP Dordrecht.

T: (078) 652 87 80 Tussen 9.00 en 16.00 uur
E: dagbehandeling.med@zorggroepcrabbehoff.nl

Revalidatiezorg

Onze multidisciplinaire behandelteams hebben veel kennis van centraal neurologische aandoeningen zoals een beroerte (CVA), MS en Parkinson.

Dagbehandeling

Het dagprogramma draagt ertoe bij dat u op verantwoorde wijze in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Het betekent ook dat uw partner of mantelzorger, die u thuis ondersteunt, minder wordt belast.