foto wijkhopper

Wijkhopper vanaf 17 juni ook in Crabbehof en Dubbeldam

Vindt u het lastig om gebruik te maken van het openbaar vervoer, maar wilt u wel graag een boodschap doen, bij een bekende op bezoek, langs de apotheek of naar de kapper? Dan is de Wijkhopper iets voor u! De Wijkhopper is een veilig, comfortabel en elektrisch voertuig voor korte ritten in de wijk.
Begin april is het vervoer met de Wijkhopper officieel van start gegaan in de wijk Sterrenburg (Dordrecht) en in gemeente Papendrecht. Vanaf 17 juni rijdt de Wijkhopper ook in de wijken Crabbehof, Dubbeldam en Stadspolders (Dordrecht).
Bent u in het bezit van een Drechthopperpas en betaalt u via een automatische incasso? Dan kunt u reizen met dit nieuwe vervoermiddel. De Wijkhopper rijdt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Wilt u een rit bestellen of heeft u vragen? Bel naar: 088 505 8505.

Voor extra informatie kunt u terecht op de website. Of download de brochure.

Meer nieuws