DSC07408

Stilteruimte, een baken van rust voor iedereen

DSC07408

Er zijn momenten in het leven die erom vragen even stil te staan. In de stilteruimte op locatie Crabbehoff kan dat. Het is een openbaar toegankelijke ruimte voor mensen met en zonder geloof. Er zijn voorwerpen aanwezig zijn die met levensbeschouwing in verband staan zoals boeken, beelden en foto’s, omdat ze inspireren of tot steun en troost kunnen zijn.

 

Bewoners, cliënten, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers of bezoekers kunnen er iedere dag in de week, op elke moment van de dag of avond terecht. De stilteruimte bevindt zich tegenover de kerkzaal de ‘Hoeksteen’ op de begane grond van Henri Polakhof. Binnendoor bereikbaar vanuit de Crabbehoff Plaza via de corridor. De deur staat open als de ruimte vrij is. U kunt hem sluiten bij gebruik.

 

Even stil staan om verder te kunnen

De sfeer in de stilteruimte nodigt uit om tot rust te komen, te mijmeren, na te denken over dagelijkse situaties of iets bijzonders dat in je leven gebeurt of gebeurd is, om daarna weer verder te kunnen.

Meer nieuws